Installatie & Activering
PrimoCRM (Gratis) installeren
Section titled “PrimoCRM (Gratis) installeren”Vanuit de WordPress plugin-directory:
- Ga in WP-admin naar Plugins en vervolgens naar Nieuwe toevoegen.
- Zoek naar PrimoCRM, klik op Nu installeren en daarna op Activeren.
- Er verschijnt een nieuw PrimoCRM-menu in de zijbalk van het beheerpaneel.
Vanuit een zip-bestand:
- Download de zip van de plugin.
- Ga naar Plugins, dan Nieuwe toevoegen en vervolgens Plugin uploaden.
- Kies de zip, klik op Nu installeren en daarna op Activeren.
Bij de eerste activering maakt PrimoCRM zijn databasetabellen aan en wordt het menu toegevoegd. Er is geen installatiewizard nodig; u kunt direct beginnen met het toevoegen van contacten.
PrimoCRM Pro installeren
Section titled “PrimoCRM Pro installeren”Pro is een aparte plugin en vereist dat de Gratis plugin eerst actief is.
- Download de Pro-zip vanuit uw account.
- Ga naar Plugins, dan Nieuwe toevoegen en vervolgens Plugin uploaden.
- Kies de zip, klik op Nu installeren en daarna op Activeren.
Activeer PrimoCRM Gratis voordat u PrimoCRM Pro activeert. Pro koppelt aan Gratis en ontgrendelt premium functies zodra een licentie is geactiveerd.
Uw licentie activeren
Section titled “Uw licentie activeren”- Open PrimoCRM, ga naar Instellingen en vervolgens naar Licentie.
- Plak uw licentiesleutel en klik op Activeren.
- De functies van uw abonnement worden direct ontgrendeld.
Uw licentie bepaalt welke functies beschikbaar zijn. Elke functie die niet in uw abonnement zit, toont een hangslot-icoon. Upgraden ontgrendelt deze zonder dat u hoeft te herinstalleren. Zie Licenties voor details en Vereisten voor serververeisten.
Deïnstalleren
Section titled “Deïnstalleren”Het deactiveren en verwijderen van de plugin laat uw gegevens standaard in de database staan, zodat u kunt herinstalleren zonder iets te verliezen. Als u een volledige opschoning wilt, schakelt u de optie voor gegevensverwijdering in onder Settings en dan General (in de gevarenzone) voordat u de plugin verwijdert. Die optie staat standaard uit en verwijdert nooit gegevens tenzij u daar zelf voor kiest.